Editie 2020

Deze editie werd geanuleerd door de coronacrisis. 

Line-up:

LUIZ

Belgian singer-songwriter that sings from the depths of his soul. Melancholic and honest. Deze Maldegemse jongeman begeleidt zichzelf met z’n gitaar en piano. Hij zorgt voor een ideale balans van eigen nummers en rockcovers die hij van een eigen kleur voorziet. 

JARVIN

JARVIN is een project ontstaan op het Gentse Conservatorium rond de jonge producer Jasper Boeur. Met elektronisch getinte popsongs enerzijds en snoeiharde psychedelica anderzijds breiden ze met z'n vijven een geheel aan elkaar dat alleen als apart kan worden omschreven.

The Radar Station

The Radar Station werd geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creërt The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois.
Begin 2020 werd deze beloftevolle band dan ook verkozen tot winnaar van De Nieuwe Lichting 2020.


SHTEVIL

Ergens begin 2015 ontstond de Belgische Rock & Soul artiest SHTEVIL.
Hij had een visie om muziek te maken waar een serieus te kort aan was. Hij wou iets maken dat je deed denken aan de “Classic Rock”-sound van Led Zeppelin, The Black Crowes, Grand Funk Railroad maar dan ook met een randje “SOUL” zoals Marvin Gaye en Al Green. Iets rauw en eerlijk is iets dat resoneert bij mensen.


Weedfarmers

Deze Ertveldse coverband stond al op tal van podia doorheen het Meetjesland. Zelf staan ze te popelen om Eeklo weg te blazen, ze genieten dan ook van ons volle vertrouwen om onze zesde editie vol ambiance en met een knal af te sluiten!