Editie 2017

Line-up:
 

Chicks with dicks

"It's slutty! It's rock! It's slutty rock!" Chicks with Dicks the Band, een vierkoppige coverband die rock speelt waarvan de kousen van je voeten vliegen. Eerder traden ze in Eeklo al op op het voorprogramma van The Father, The Son and The Holy Simon. Sfeer en feest gegarandeerd van de eerste tot de laatste noot.
 

Charcoalcity

"Industrial Wave Metal uit het meetjesland". Charcoalcity, razendsnel bekendheid aan het verwerven en net hun eerste album (greyscale) uitgebracht. Er bestaat geen twijfel dat de band rond Peter De Zutter een overdonderende prestatie zal neerzetten op de derde editie van de Barfeesten.
 

Pussy Willow

"We will bring you an amazing show with the best songs ever made...".

Pussy Willow, een Gentse coverband met onder andere de Gentse feesten op hun CV zullen het dak van de Barfeesten spelen (of op z'n minst van ons podium).

Kom, kijk, geniet & drink!
 

Zebras are timeless (Z.A.T.)

"Put on your dancing shoes, come and dance along with us!" Zebras are timeless (Z.A.T.), iets wat goed klinkt, geweldig dansbaar is én op z'n minst deels West-Vlaams blijkt te zijn. Je moet ons op ons woord niet geloven, kom het gewoon zelf beleven! 't Is met ska, reggae, latin en funk!

 

Voor foto’s van deze editie kan je terecht op volgende link: https://flic.kr/s/aHskTCqjss