Editie 2016

Na een eerste geslaagde editie van de Barfeesten is het terug zover, op 16 april 2016 gaan de Barfeesten voor de tweede keer door op de terreinen van Scouts en Gidsen Baden-Powell Eeklo. Ook dit jaar is weer voor een indrukwekkende line-up gezorgd met de beste acts, komende vanuit Eeklo tot Leuven.

Tickets:

Tickets zijn verkrijgbaar bij de leiding van Scouts en Gidsen Baden-Powell Eeklo voor de schappelijke prijs van €5,00.

Line-up:

Minus 4

• Deze groep uit Eeklo brengt buiten hun collectie covers strekkende van de jaren ’70 tot nu ook eigen muziek. In deze band vloeit door de aderen van Piet Wallaert zelfs scoutsbloed, aangezien de Barfeesten voor deze band een soort van thuisoptreden is belooft dit zeker een intrigerend optreden te worden!
• Dzjuu fest 
https://www.facebook.com/Minus4-179473858802318/
https://soundcloud.com/coverbandminus4

BOBBY C

• BOBBY C is het alter ego van Eeklonaar Bob Caussyn, een niet-singer-songwriter geïnspireerd door de britpop-scène. Met BOBBY C komt hij voor het eerst naar buiten met z'n solowerk: eerlijk, rechttoe rechtaan en no nonsense.
• N9
https://www.facebook.com/BOBBY-C-341040422766026/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UC7vf4hUxF62ScsZpiyH86OQ

The Lighthouse

• Okselfrisse, dansbare deuntjes die zo uit het repertoire van Two Door Cinema Club of Walk the moon zouden kunnen komen: dat is het handelsmerk van de Leuvense indiepopband The Lighthouse. Hun melodieuze cocktail van meerstemmige zang met gitaar, toetsen en swingende drums zorgt zowel op plaat als op het podium voor een instant goed humeur!
• Vive La Route 
https://www.facebook.com/TheLighthouseSound/?fref=ts
https://www.youtube.com/c/thelighthousesound
https://soundcloud.com/the-lighthouse-4 
http://vi.be/thelighthouse

Vagabundos

• De multiculturele, internationale en zeer ervaren opstelling van Vagabundos garandeert een zeer energiek en entertainende show. Ze brengen een mix van Funk, Reggae, Ska, Latin Jazz, Rock, …
• Gentse Feesten – Kinky Star stage – Missy Sippy
https://www.facebook.com/vagabundosound/?fref=ts
https://www.youtube.com/channel/UCzGAMqj4aFTrH29KUpgJ1sg
https://soundcloud.com/vagabundosband 
http://vi.be/vagabundos
https://www.reverbnation.com/vagabundos6