Editie 2019

Line-up:
 

Blanc

Een band bestaande uit 4 jonge geëngageerde muzikanten die hun passie voor muziek delen. Geïnspireerd door hun grote helden brengen ze de Rock And Roll weer helemaal tot leven. Met vette riffs en scheurend gitaarwerk brengen ze een energetische golf voort die het publiek volledig overspoelt.
 

Evil Pony’s

In de bruisende Meetjeslandse Metalscene zaten vier vrienden iets te vaak samen aan de toog. Het oprichten van een eigen "schlagerband" bleef een terugkerend onderwerp en toen de fictieve band in het cd boekje van The Difference (“Verloren in massa verwarring”) reeds werd bedankt voor bewezen diensten, was een eerste repetitie het - al dan niet logisch - gevolg. Liederen in het Meetjeslands dialect, met een vleugje gitaar en humor en overgoten met alcohol en het nodige korreltje zout, waren het resultaat.
 

Danny Blue and the Old Socks

De bandnaam Danny Blue and the Old Socks doet denken aan een bende oude knarren met een accordeon, maar niets is minder waar. Het is een bende jonge gasten uit Antwerpen die frisse gitaarpop maken, en naar eigen zeggen is het de perfecte soundtrack voor een dagje surfen op de Schelde.
 

Glorious Bastards
Voor onze vijfde editie haalden de glorious bastards hun instrumenten nog eens van onder het stof! We kunnen ons dan ook geen mooiere afsluiter voorstellen dan een reünie van de afsluiter van onze eerste editie.
 

Voor foto’s van deze editie kan je terecht op volgende link: https://flic.kr/s/aHskQRT3Gz