Reünie 2015: start van laatste inschrijvingsweek

Al ingeschreven voor de vijfde editie van de 5-jaarlijkse Reünie voor alle leden van VVKM, VVKS, VVKSM en Scouts en Gidsen Baden-Powell Eeklo?

De laatste inschrijvingsweek start nu! Bekijk de aanwezigheidslijst en spreek iedereen (nog eens) aan om er ook bij te zijn. Eens benieuwd welke generatie het sterkst zal vertegenwoordigd zijn...

 Ben je al ingeschreven? Super! Na ontvangst van je bijdrage op BE59 7360 1312 0326 bevestigen we jouw deelname. Inschrijven en betalen kan tot 25 september.

 Nog even de praktische info: we zijn welkom in de grote eetzaal van het College O.L.V.-ten-Doorn te Eeklo, ingang en parking via Dullaert. Vanaf 18 uur voor de receptie, om 19u30 start het uitgebreid Breugelbuffet. We vragen 27 euro per persoon voor de receptie en het buffet.

Inschrijven doe je via www.scoutseeklo.be/reunie. Een inschrijving is pas definitief na betaling.
Op onze website vind je ook alle praktische informatie, de lijst van wie al is ingeschreven, foto's van de 2010-editie ...

 Jij kan ons helpen zoveel mogelijk oud-leden te bereiken. Breng jouw kennissen op de hoogte, nodig hen uit op het facebookevenement, bezorg ons hun e-mailadressen en jouw suggesties via reunie@scoutseeklo.be.

 We kijken er naar uit jullie terug te ontmoeten op dit unieke evenement!
Schrijf u dus nu in!