Givers: de openbaring der openbaringen

Datum: 
17/02/2018 - 14:00 tot 17:00

Beste givers

edit: Tuur heeft deze tekst geschreven: bij klachten kan je bij hem terecht (maar lees de onderstaande informatie toch maar)

Vandaag komen jullie het eindelijk -na een ondraaglijk lange periode van wachten en onzekerheid- te weten. De kamplocatie van het buitenlands kamp! Momenteel is het echter nog een groot geheim. Doorheen de dag zullen jullie steeds meer te weten komen over het land dat we komende zomervakantie 2 weken lang zullen ontdekken.
Ik geef jullie alvast mee " dat doar schoane es". Om meer dan deze redelijk vage omschrijving te weten te komen zullen jullie vandaag een hele resem van onmogelijke proeven moeten voltooien. Het vuur zal jullie vandaag aan de schenen gelegd worden, jullie doorzettingsvermogen zal tot het uiterste gedreven worden, het zal jullie een rib uit je lijf kosten. Maar het zal het waard zijn.
Zoals de heilige Heer Jezus Christus ooit zei: "Vraag en er zal je gegeven worden, zoek en je zult vinden, klop en er zal voor je worden open gedaan. Want ieder die vraagt ontvangt, en wie zoekt vindt, en voor wie klopt zal er worden open gedaan. Zo gezegd, zo gedaan: klop vandaag dus eens aan in het vk, vraag ons om een aantal hints, zoekt naar mogelijkheden en zo zal geschieden...
Na 3 intensieve maar amusante uren zal het uur van de waarheid er dan uiteindelijk aankomen. Net voor jullie ouders zullen jullie de locatie te weten komen en kunnen jullie reeds beginnen dromen over de talrijke avonturen die we zullen beleven. Om 17u zal er aansluitend op de vergadering nog een extra infomoment gegeven worden voor jullie en je ouders. Hier wordt niet enkel de kamplocatie officieel onthuld maar nog veel meer. Het verloop van het kamp wordt kort en bondig geschetst, er worden enkele sfeerbeelden getoond, er wordt advies gegeven omtrend voorbereiding en benodigdheden en nog veel meer. Reden genoeg dus op vandaag zeker langs te komen.
Ik zou mijn aankondiging graag afsluiten met dit mooie gedicht dat de rode draad zal vormen doorheen het het avontuur dat we deze zomer allen tezamen zullen aangaan.

Enthoustiaste groeten,
​Simon, Suzan en Tuur