Dag iedereen!

Den bar is open, en dat niet met één nieuw drankje van de maand, maar met twee! Spring gerust nog even binnen na de vergadering en geniet van een somersby apple of blackberry!

Eindelijk! Op zaterdag 17 september begint de scouts opnieuw!
We trappen het scoutsjaar af met de startdag in het thema Parijs.

OP VRIJDAG EN ZATERDAG GAAT DE ZOMERBAR DOOR IN DE BLOKHUTTEN!

Beste ouders en leden

Zoals elk jaar staat het middelste weekend van de paasvakantie garant voor een spetterende spaghettiavond georganiseerd door de Givers van onze scouts. Kom allen op 9 april '22 je buikje rond eten in onze scoutslokalen.

Na 2 jaar wachten stellen we jullie met trots de line-up van de Barfeesten 2022 voor! Wij zijn meer dan 100% klaar voor hét event van 2022.

FRIDAY: Afterwork met L.I.N.A.R.D. en Lenny Crabbe

Beste scoutser,

Zin in een overheerlijk speculoosje voor bij de koffie of voor op de boterham? Dan is het NU je moment! Onze naverkoop gaat van start.

Door de verstrengde coronamaatregelen kan onze jaarlijkse kerstdrink helaas niet doorgaan.
We hopen jullie volgend jaar te kunnen verwelkomen.

Fijne feestdagen!
Het kerst comité

DE SPECULOOSSLAG!

Aan alle ouders

Wees welkom op de 1ste ouderbar van het nieuwe scoutsjaar.

Beste ouders